Östersundomin nuorisotalo uudistuu kurssi- ja leirikeskukseksi

Östersundomin nuorisotalo muuttuu tämän syksyn aikana kurssi- ja leirikeskukseksi ja palvelee jatkossa päivä- ja yöleiriläisiä. Talossa perusparannetaan mm. saunaosastoa, keittiötä, WC-tiloja ja yöpymistiloja paremmin leiriolosuhteita palveleviksi. Östersundomin luonto tarjoaa elämyksiä, oivalluksia ja voimaantumista luonnossa sekä upeat puitteet päiväretkeilylle luonnossa! Östis sopii mainiosti luontoretkeilyyn, omaehtoisten eräretkien ja leirien pitoon Sipoon korvessa. Tilassa on myös ensi vuoden alusta leiri- ja retkivälineitä varattavissa.

Nuorisotalon aukioloajat lapsille -ja nuorille syksyllä 2016

Maanantai: 12.30 – 20.00
Keskiviikko: 12.30 – 20.00
Torstai: 12.30 – 20.00
Perjantai: 12.30 – 16.30

Tiistaisin ja viikonloppuisin suljettu.

Huomioithan, että syyskaudella Östersundomin nuorisotalolle tullaan tekemään mittavia perusparannuksia sekä remonttia jotka saattavat vaikuttaa talon aukioloaikoihin. Tiedotamme aukioloaikojen muutoksista syksyn edetessä enemmän! 🙂

 

Kuva: Roope Niemi

Kuva: Roope Niemi

 

Muistathan hankkia itsellesi Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten nuorisotoimien yhteinen jäsenkortti ja avaa ovi sadoille harrastuksille ja hengailumestoille!

Yhdellä ja samalla jäsenkortilla voit osallistua nuorisotalojen toimintaan neljässä eri kaupungissa. Haluat sitten skeittaamaan, musaklubiin, taidekerhoon tai vain viihtymään nuorisotalolle, ilmaisella jäsenkortilla kaikki on mahdollista, kaupungista riippumatta!

Pääkaupunkiseudun nuorisotoimien jäsenkortti käy kaikissa Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuorisotaloilla ja -tiloissa ja se myönnetään 29 ikävuoteen asti. Jäsenkorttilomake.