Östersundomista remontoitiin leirikeskus!

 

Östersundomin nuorisotilasta tuli Östersundomin Leirikeskus.

Talolla säilytettiin pieni avoin nuorisotila alueen nuorille vapaa-ajanviettoa varten, mutta muuten talosta remontoitiin syksyn 2016 aikana leirikeskus 30-40 hengen käyttöön. Osa töistä on edelleen kesken, mutta majoitustilat ovat jo pian ensimmäistä kertaa käytössä!

Lähistöllä sijaitseva Sipoonkorven kansallispuisto tarjoaa hyvät retkeily – ja ulkoilumahdollisuudet!

Nuorisotyössä kunnioitetaan luontoa ja elämää.

Nuorisotyössä huomioidaan toimintaympäristö, puututaan ilkivaltaan ja kannustetaan ympäristöystävälliseen elämäntapaan. Nuorisotyössä noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Nuorisotyöntekijä valitsee toiminnoissa luontoa kunnioittavia, ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja työmenetelmiä (Allianssi).