Nuoret järjestävät Reaktoriin Ekokahvilan!

Talviloman suurin nuorisotalo Reaktori järjestetään taas Messukeskuksessa 21. – 23.2.2018!

Reaktorissa pääsee harrastamaan kaikkea kivaa liikunnan, kädentaitojen, pelien, visojen ja muun monipuolisen tekemisen merkeissä. Tapahtumassa tulee olemaan myös nuorten pyörittämä ekokahvila eli edellisvuosien tapaan nuorten kahvilasta pääsee ostamaan ihania herkkuja ja juomia halpaan hintaan.

Ekokahvila on noussut Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön Ruuti-aloitteesta. Tänä vuonna kahvilaa on järjestämässä yhteistyönä Laajasalolaiset nuoret, jotka ovat kehitelleet ekokahvilan konseptia sekä Boss-nuoret.

Ekokahvila tarjoilee makeaa ja suolaista pikkusyötävää sekä kahvia ja juomia. Edellisvuosiin verrattuna kahvilassa tullaan myös tarjoilemaan entistä enemmän kasvis – ja vegaanivaihtoehtoja.

Kahvilalle on hankittu upouusi kahvilapyörä, joka on ensimmäistä kertaa tositoimissa Reaktorissa.

Kahvilan tuotteet ovat kaikki kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia, eli Reilun kaupan tuotteita, kotimaista ja luomua. Kaikki astiatkin ovat biohajoavia. Tule viihtymään Ekokahvilaan ja kahvion yhteydessä olevalle rantakahvio-alueelle!

 

Ohjelma

facebook.com/events/155418308448291/