Ohjeet lainaamiseen

Retkeilyvälinelainaamo Wempaimisto:

Kenelle:
Wempaimistosta lainataan välineitä helsinkiläisille alle 29- vuotiaille nuorille ja nuorten ryhmille, Helsingissä toimiville nuorisojärjestöille, kaupungin toimialoille ja muille helsinkiläisille järjestöille. Välineitä lainataan vain kotimaassa tapahtuvaan toimintaan.

Yksityisellä lainaajalla on oltava Nuorisopalveluiden voimassa oleva jäsenkortti, jonka saa maksutta lainauksen yhteydessä. Ota mukaan henkilöllisyyspaperit. Yksityiset henkilöt voivat lainata vain itselleen eli esim. yksi teltta, yksi trangia jne.

Ryhmät voivat lainata max. 2 puolijoukkuetelttaa, niger-telttaa, kymppitelttaa tai vaellustelttaa. Muita välineitä voidaan lainata sopimuksen mukaan useampiakin.

Järjestöillä ja oppilaitoksilla tulee olla valtakirja, missä näkyy puheenjohtajan tai sihteerin (oppilaitoksissa rehtorin) allekirjoitus yhteystietoineen ja virallinen leima. Välineet on tarkoitettu Helsingin alueella toimivien järjestöjen, koulujen ja nuorten ryhmien käyttöön. Retkikohde on myös ilmoitettava.

______________________________________________________________________________

Aukioloajat:
maanantai klo 08:30 – 16:00
keskiviikko klo 8:30 – 16:00

Yhteystiedot / tiedustelut:

Knutersintie 915

00890 Helsinki

puh. (09) 310 79784
ostersundom.leirikeskus(at)hel.fi

______________________________________________________________________________

Varaus

Lainauksesta sovitaan etukäteen sähköpostitse: ostersundom.leirikeskus@hel.fi.  Välineitä voi varata aikaisintaan kaksi kuukautta ennen laina-ajan alkua. Lainausaika on pisimmillään kolme viikkoa.

Nouto

Välineet luovutetaan lainaajalle sovittuna ajankohtana. Lainaajan on todistettava henkilöllisyytensä.

Palautus

Lainatut välineet on palautettava määräaikana puhtaina ja kuivina omissa pakkauksissaan. Myöhästyminen aiheuttaa lainaoikeuden määräaikaisen menettämisen.

Vahinkotapaukset

Mikäli lainavälineille tapahtuu jotakin vahinkoa, on siitä palauttamisen yhteydessä ehdottomasti mainittava. Jos vahingon ei voida katsoa johtuneen kulumisesta, lainaaja joutuu suorittamaan siitä korjaus-tai hankintakulut. Kadonneista tavaroista lainaaja suorittaa täyden korvauksen.