Ohjeet lainaamiseen

 Retkeilyvälinelainaamo Wempaimisto:

Pauligin huvilan Wempaimisto on muuttanut Östersundomin leirikeskukseen. Wempaimistosta lainataan välineitä Helsingissä toimiville nuorisojärjestöille, nuorten ryhmille, kaupungin hallintokunnille, järjestöille ja yksityisille henkilöille.

Lainaukset ja tiedustelut: ostersundom.leirikeskus(at)hel.fi

Aukioloajat: maanantai ja keskiviikko klo 8:30 – 16:00

______________________________________________________________________________

Kenelle

Wempaimistosta lainataan välineitä Helsingissä toimiville nuorisojärjestöille, nuorten ryhmille, kaupungin hallintokunnille, järjestöille ja yksityisille henkilöille. Yksityisellä lainaajalla (alle 29-vuotias) on oltava Nuorisopalveluiden voimassa oleva jäsenkortti, jonka saa maksutta lainauksen yhteydessä. Ota mukaan henkilöllisyyspaperit. Yksityiset henkilöt voivat lainata vain itselleen ja vain kotimaassa tapahtuvaan toimintaan.

Järjestöillä ja oppilaitoksilla tulee olla valtakirja, missä näkyy puheenjohtajan tai sihteerin (oppilaitoksissa rehtorin) allekirjoitus yhteystietoineen ja virallinen leima. Välineet on tarkoitettu Helsingin alueella toimivien järjestöjen, koulujen ja nuorten ryhmien käyttöön. Retkikohde on myös ilmoitettava.

Varaus

Lainauksesta sovitaan etukäteen sähköpostitse: ostersundom.leirikeskus@hel.fi.  Välineitä voi varata aikaisintaan kaksi kuukautta ennen laina-ajan alkua. Lainausaika on pisimmillään kolme viikkoa.

Nouto

Välineet luovutetaan lainaajalle sovittuna ajankohtana. Lainaajan on todistettava henkilöllisyytensä.

Palautus

Lainatut välineet on palautettava määräaikana puhtaina ja kuivina omissa pakkauksissaan. Myöhästyminen aiheuttaa lainaoikeuden määräaikaisen menettämisen.

Vahinkotapaukset

Mikäli lainavälineille tapahtuu jotakin vahinkoa, on siitä palauttamisen yhteydessä ehdottomasti mainittava. Jos vahingon ei voida katsoa johtuneen kulumisesta, lainaaja joutuu suorittamaan siitä korjaus-tai hankintakulut. Kadonneista tavaroista lainaaja suorittaa täyden korvauksen.

______________________________________________________________________________

 Yhteystiedot:

Knutersintie 915
00890 Helsinki

puh. (09) 310 79784
ostersundom.leirikeskus(at)hel.fi