Ohjeita majoittujille

  1. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus ja samalla perehdytetään talon käytäntöihin.

  2. Taloltamme löytyy turvallisuuskansio, jossa ohjeet ovat vielä myöhemminkin luettavissa sekä palautevihko, jonne voi kirjoittaa ruusut, risut sekä kehitysideat. Jokainen asiakas perehdytetään talon käytäntöihin avaimia luovuttaessa.

  3. Östersundomin leirikeskus muuttui leirikeskukseksi vasta alkuvuodesta 2017, joten toistaiseksi tilaan täytyy tehdä vielä ilmoitus tilapäismajoituksesta. Tee ilmoitus kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.

 Tärkeitä lomakkeita:

Perehdytys taloon
Hinnoittelu 31.12.2017 asti
Ilmoitus tilapäismajoituksesta (Lähetys: pel.tapahtumat@hel.fi)

Muita huomioita:

  • Östersundomiin on tulossa kaupungin wifi
  • Östersundomin leirikeskus sekä piha-alueet ovat savuttomia ja päihteettömiä alueita, jossa noudatetaan savuttoman Helsingin periaatetta.
  • Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, tämä tarkoittaa sitä, että talossa pyritään toimimaan mahdollisimman ekologisesti. Talosta ja roskakatoksesta löytyy lajittelupisteet. Energiaa ja vettä käytetään säästäen ja jätteet lajitellaan huolellisesti.
  • Talossa toimitaan omatoimiperiaatteella, eli talo tulee jättää yhtä siistiksi kuin se oli tullessa.