Vielä ehtii hakea mukaan Ruudin ydinryhmään!

 

Haluatko olla mukana varmistamassa, että Helsingissä kuullaan nuorien ääni?

Ydinryhmä on ollut viemässä monenlaisia asioita eteenpäin liittyen koulumaailmaan, tasavertaisuuteen ja esim. nuorten työllistymiseen. Vuoden 2017 ehdokkaaksi voit lähteä jos olet 13-17-vuotias helsinkiläinen nuori.

Ehdokasettelu on jo alkanut, mutta ehdolle voi asettua aina 2.10. asti joko omatoimisesti tai esim. lähimmän nuorisotalosi kautta! Vaalisivu. Lisätietoa Ruudista ja sen toiminnasta sekä kuluvan vuoden Ydinryhmäläisistä.

Vaalikone jonka jälkeen voit äänestää. Äänestys aukeaa 3.11. klo 8.00 ja päättyy 17.11. klo 20.

Kiinnostuitko? Hae ehdolle!

asetu_ehdolle_banneri_insta

Älä myöskään unohda Ruuti-Expoa!

Vuonna 2016 RuutiExpo tarjoaa nuorille kohtaamisia, oivalluksia, työpajoja, seminaareja, pyöreän pöydän keskusteluja, tekemistä, kokemista ja oppimista. RuutiExpo on myös Ruudin ydinryhmän vaalien äänestyksen startti ja kaikki ehdokkaat ovat tavattavissa Expossa.