Tiedote: Östiksen leirikeskus ei tarjoa jatkossa avointa nuorisotoimintaa, koululla jatkuu Nutavälkkä

Östersundomin leirikeskus muuttui reilu vuosi sitten remontin jälkeen leirikeskukseksi ja sai leirikeskuksen virallisen statuksen vuoden 2017 aikana. 

Talolla on ollut vaihtelevasti mahdollisuus vielä avoimeen nuorisotoimintaan, mutta pääasiassa talo on keskittynyt toimimaan leirikeskuksena ja se onkin ollut valtavan suuressa suosiossa järjestöjen, nuorten ryhmien ja muiden toimijoiden keskuudessa.

Maaliskuusta 2018 lähtien talolla ei ole enää erikseen avointa nuorisotoimintaa, joten sovithan käynnistäsi etukäteen henkilökunnan kanssa.

Miten Östersundomin nuoria palvellaan jatkossa?

Helmikuusta alkan Sakarinmäen koululla on toiminut Nutavälkkä joka jatkaa toimintaansa joka torstai koulun ruokavälituntien aikana. Tällöin koululla on tavattavissa nuoriso-ohjaajia, joiden kanssa voi tulla juttelemaan aiheesta kuin aiheesta!

Nutavälkkä tuo myös omia aiheita mukanaan kuten esimerkiksi harrastusasioita, infoa kesätöistä, tapahtumista sekä muusta kaupungin tarjonnasta nuorille. Nuoriso-ohjaajat tulevat Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksiköstä.

Tämän lisäksi jatkamme tietysti normaalisti jo vakiintunutta Ruuti-toimintaa eli keväällä on odotettavissa taas tiedonkeruu Sakarinmäen koululla, josta seuraa myöhemmin työpajat, neuvottelukunta ja äänestys.

Nutavälkän ja Ruudin lisäksi meihin nuorisotyöntekijöihin voi olla yhteydessä, jos halutaan järjestää jotain erikseen sovittua toimintaa. Vaikka leirikeskus ei enää palvele nuoria avoimen toiminnan kautta, voimme pohtia yhdessä mitä muuta voisimme alueella järjestää!

 

Voit tuoda aiheita meille Nutavälkän kautta tai ottamalla yhteyttä Nutavälkän vastaavaan ohjaajaan. Ruutiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä alue -ja osallisuusohjaajaan. Kati aloittaa huhtikuussa toisissa tehtävissä nuorisotyöyksikössämme ja samasta yksiköstä tilalle tulee Ani. Naama siis vaihtuu, mutta toiminta pysyy samana!

Yhteystiedot:

Nutavälkkä
Nina vonGruenewaldt
nina.vongruenewaldt@hel.fi
puh. 040 661 0142

Alue -ja osallisuus / Ruuti (1.4. alkaen)
Annina Wallinsalo / Ani
annina.wallinsalo@hel.fi
puh. 040 162 3703

Huomaathan, että alue ja osallisuusohjaajan puhelinnumero vaihtuu!

Yhteistyöterveisin,
Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön väki