Hae leiri- ja kurssikeskusvuoroa vuodelle 2019

Käyttövuorojen hakeminen Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikössä

Helsingin kaupungin Nuorisopalveluilla on yli 60 erilaista tilaa ympäri Helsinkiä, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja. Vuoroja myönnetään ensisijaisesti helsinkiläisille nuorten ryhmille, nuorisoyhdistyksille ja koululaisryhmille, joille tilojemme käyttö on maksutonta. Muille ryhmille hinta määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan.

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön kautta voi varata seuraavia toimipakkoja:

Käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla eli käyttövuorohakemuksilla. Tiloja voi varata leiri – ja kurssitoimintaan sekä yksittäisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Nuorisopalveluilla on kaksi isompaa hakuaikaa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Virallisten hakuaikojemme ulkopuolella voit hakea meiltä myös tilapäisiä käyttövuoroja kuluvalle vuodelle.

Kurssi- ja leirikeskushaku päättyy pe 14.9., klo 16.00

Hakuohjeet:

1. Lataa oikea käyttövuorolomake ja täytä siihen ryhmän/yhdistyksen tarkat tiedot.

2. Jos haet vain yhtä aikaa ja toimipaikkaa, kerro se meille. Olisi hyvä jos listaat lomakkeeseen myös vaihtoehtoisen ajankohdan ja käykö sinulle kenties muut toimipaikkamme?

3. Muista kertoa mihin tarkoitukseen käyttövuoroa haetaan ja allekirjoita lomake.

4. Lähetä lomake niin, että se on meillä ENNEN 14.9. klo 16.00.

Sähköpostilla: ymparistotoiminta@hel.fi

Postitse osoitteella:
PL 84404
00099 Helsingin kaupunki.

5. Jää odottamaan päätöstä joka lähetetään viikolla 42 (lokakuun puolivälin jälkeen).

Kaikkiin hakemuksiin vastataan, pystyimme sitten myöntämään vuoroa tai emme. Pyrimme siihen, että mahdollisimman moni hakija saisi ainakin yhden käyttövuoron.

Ongelmia leirivuorojen hakemisessa? Ole yhteydessä Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön vastaavaan ohjaajaan (Anu Lindberg) esimerkiksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen ymparistotoiminta(at)hel.fi tai anu.lindberg(at)hel.fi.

Lisätietoja tilavarauksista: http://luontotoiminta.munstadi.fi/