Östersundomissa järjestettiin koirakahvila

Östersundomin leirikeskuksella järjestettiin ensimmäinen koirakahvila maanantaina 28.1.2019. Tapahtuma oli neljän Sakarinmäen peruskoulun oppilaan suunnnittelema ja toteuttama yhdessä nuoriso-ohjaajien kanssa. Koirakahvilapäivä oli varsin myrskyinen; lunta satoi taivaan täydeltä ja kova tuuli sai lumen kinostumaan. Hurjasta säästä huolimatta paikalle tuli monta urheaa koirakkoa. Heitä varten oli kahvio, jossa tarjoiltiin vegaanisia mokkapaloja, korvapuusteja sekä pestokierteitä. Koiriakaan ei oltu unohdettu, olihan kyseessä koirakahvila. Koirille oli tarjolla itse leivottuja koirankeksejä sekä puruluita. Kahvittelun lomassa oli mahdollista käydä kuvauttamassa koiransa. Tämä osoittautuikin suosituksi ohjelmaksi ja melkein kaikki koirakot taisivat käydä kameran edessä. Lisäksi ohjelmassa oli koirien aktivointilelupaja. Siellä oli mahdollista kokeilla erilaisia koirien älyleluja sekä oppia kuinka vastaavia leluja voi tehdä itsekin kotona kierrätysmateriaaleista. Lisäksi paikalla oli kaksi Kennelliiton kaverikoiraa, joihin pääsi tutustumaan ihan kuonoetäisyydeltä.

Koirakahvila oli kaikinpuolin onnistunut kokemus Östersundomissa. Toivottavasti saamme sille vielä keväämmällä jatkoa.

Potrettikuvat: Melissa Mountassir, @photosbymellu